Fernus pizza oven

Introducing Fernus

De oven voor op het vuur!

Perfect voor binnen op jouw gasfornuis of buiten op je rocket stove. Fernus is binnen 10 minuten opgewarmd tot wel 350 graden. De ideale pizzaoven. Maar Fernus is meer.

350 graden is dé beste temperatuur voor het bereiden van pizza’s, flammkuchen of bijvoorbeeld naan broden. Binnen een minuut of 4 zullen deze lekker gaar en knapperig zijn en voorzien van die leopard skin print die je kent van houtovens op vakantie in Italië.

Gemaakt van aluminium

Wij zijn dol op aluminium als grondstof om mooie producten mee te maken want aluminium is ruim voldoende aanwezig en kan eindeloos worden omgesmolten tot nieuwe producten.

iconen-warmtebron

fernus is niet geschikt voor inductie of elektrische warmtebronnen

fernus

Zeer efficiënt door

optimale luchtstroom

Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een gelijkmatige garing van je product in een zeer korte tijd. De schuine bodem stuwt hitte van de vlammen naar binnen en de afgeronde vormen zorgen voor een gelijkmatige circulatie waardoor je je pizza niet meer halverwege hoeft te draaien. Fernus is dus de ideale pizzaoven maar is meer dan dat.

More than a pizza oven

Er is altijd een reden om FERNUS op je gasfornuis te laten staan. Bij ons begint het al s’morgens met het afbakken van broodjes waarbij we niet meer hoeven te wachten op een oven die een half uur nodig heeft om voor te verwarmen. S’middags maken wij  een appeltaartje, een quiche  of gebruiken wij FERNUS als airfryer met zelfgemaakte garnalenkroketjes. In de avond specialiseren wij ons verder in the art of pizza making 😊

Speciaal voor FERNUS hebben wij accessoires ontwikkeld die los verkrijgbaar zijn. Met het de SnackRack gebruik je Fernus om te gratineren of om met hete lucht te frituren. Ook hebben wij een SmokeSet ontwikkeld om Fernus als rookoven te kunnen gebruiken. Gebruik je creativiteit en gaar gerechten razendsnel op 350 graden of ga slow en gaar langzaam met rook of stoom op een klein vuurtje met een graad of 70. Vele bereidingswijzen zijn mogelijk!

Specificaties

De afmetingen van Fernus zijn als een wok of grote koekenpan

  • AFMETINGEN: 3o X 30 X 15 CM (BxDxH)
  • MATERIAAL: gegoten aluminium, cordoriet pizzasteen
  • PIZZASTEEN: diameter ca. 27 CM (mid sized standaard pizza)
  • GEWICHT: 4,5 kg
  • TEMPERATUURBEREIK: 40 °C – 350 °C
  • FERNUS WORDT GELEVERD INCLUSIEF PIZZASCHEP

FERNUS is verkrijgbaar in onze webshop én bij geselecteerde speciaalzaken in Nederland, België en Duitsland – Check hier alle verkooppunten van FERNUS

fernus

IS BURNING HOT
AND HEATS UP TO 350°C/700°F IN JUST 10 MINUTES

LOVES FLAMES
USE INDOORS ON YOUR GAS STOVE OR OUTSIDE ON YOUR ROCKET STOVE

BAKES A REALLY GOOD PIZZA
SERIOUSLY! MEDIUM SIZED UP TO 27 CM/10.6 INCH

HAS NO LIMITS
USE IT FOR BAKING, COOKING, SMOKING AND HOT AIR FRYING

LOOKS GREAT
PATENTED DUTCH DESIGN NR. WO2019177452 BY STUDIO HNSDGR

Meneer @wateetons test de FERNUS Pizza oven

Tot en met pakjesavond krijg je de verzameling Fernus recepten van Meneer Wateetons en pizzaheld Simon Giaccotto gratis bij de aanschaf van een FERNUS.